085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Vestigingsadres afschermen

Veel ondernemers met een bedrijf aan huis willen graag hun vestigingsadres afschermen voor derden. De KvK zet uw vestigingsadres namelijk online in het handelsregister dat voor iedereen toegankelijk is. Dit gaat voor veel ondernemers ten koste van de privacy. U kunt echter uw werkelijke vestigingsadres afschermen door te kiezen voor een virtueel kantoor. Bij Postadrescenter.nl kunt u een virtueel kantoor huren en dit adres bij de KvK opgeven als vestigingsadres. Wij sturen iedere maand de post die u op dit adres ontvangt door naar uw e-mailadres. Zo weet u zeker dat de privacy van u en uw gezin gewaarborgd is.

Al vanaf 29 euro per maand kunt u uw vestigingsadres afschermen bij Postadrescenter.nl!

Hoe werkt vestigingsadres afschermen?

De KvK vraagt u bij de inschrijving van uw onderneming naar uw vestigingsadres. Voor veel kleine ondernemers in het vestigingsadres ook het woonadres. Bij ons kunt u binnen 24 uur een postadres regelen dat u op kunt geven als vestigingsadres. U doet dit door uw aanvraag te verzenden via het aanvraagformulier op deze site. De KvK heeft als voorwaarde voor een vestigingsadres dat u ook daadwerkelijk een werkplek heeft op het adres dat u opgeeft. Het is bij ons mogelijk om een flexibele werkplek te huren per uur, dagdeel of dag. Indien u wenst kunt u ook van deze mogelijkheid gebruikmaken.

Vestigingsadres afschermen zakelijk inschrijfadres

U kunt bij ons kiezen tussen verschillende pakketten zodat er altijd een pakket is dat past bij uw behoefte. De post die u op uw postadres ontvangt, sturen wij naar u door. Om de post door te kunnen sturen, maken wij scans van uw poststukken. Het is mogelijk om reclamepost direct door ons weg te laten gooien. Bent u benieuwd naar de tarieven van onze pakketten en flexibele werkplekken? Neemt u dan direct een kijkje op onze pakkettenpagina.  

 

Aanvraagformulier