085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Vestigingsadres bedrijf

Heeft u een vestigingsadres voor uw bedrijf nodig? Dan wilt u zeker zijn van een aantal zaken. Op de eerste plaats wilt u zekerheid dat het betreffende adres een visitekaartje vormt. Tegenwoordig zoeken veel mensen een zakelijk adres op via Google Maps of Streetview, waarbij uiteindelijk wordt bekeken hoe het pand eruit ziet. U wilt natuurlijk dat deze mensen een mooi pand te zien krijgen op het vestigingsadres van uw bedrijf. Daarnaast wilt u kunnen rekenen op een correcte afhandeling van post en op vriendelijke tarieven. Dit zijn allemaal garanties die u zeker krijgt wanneer u kiest voor een vestigingsadres voor uw bedrijf van Postadrescenter.nl. 

Bij ons bent al klant voor 29 euro per maand. Bekijk hier de pagina met pakketten. 

Een professioneel vestigingsadres bedrijf bij de KvK registreren

Wilt u zich gaan inschrijven bij de Kamer van Koophandel, maar heeft u nog geen professioneel adres? Een zakelijk adres is in de regel altijd beter dan een woonadres, om meerdere redenen. Op de eerste plaats wordt een woonadres vaak gezien als minder professioneel. Daarnaast is het niet wenselijk dat u zakelijke bezoekjes krijgt in uw vrije tijd. U wilt kunnen blijven genieten van uw privacy thuis en dan is een vestigingsadres voor uw bedrijf ideaal. Het is verplicht om bij een KvK-inschrijving een adres door te geven. Daarnaast is een fysieke werkplek belangrijk. Bij Postadrescenter.nl kunt u daarom niet alleen een vestigingsadres voor uw bedrijf huren. Wij bieden ook de mogelijkheid tot het huren van een flexplek, in de vorm van een bureau en Wifi-verbinding.

Aanmelden vestigingsadres bedrijf

Wanneer u een vestigingsadres voor uw bedrijf nodig heeft, dan kunnen wij dit binnen een dag voor u in orde maken. U kunt het online aanvraagformulier op deze pagina gebruiken om u aan te melden voor een professioneel vestigingsadres. Aanmelden is ook mogelijk via info@postadrescenter.nl. U heeft bij ons de keuze uit diverse aantrekkelijk geprijsde pakketten. Wilt u meer weten over het vestigingsadres voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

 

Aanvraagformulier