085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Vestigingsadres huren goedkoop

Wilt u een vestigingsadres huren, goedkoop en betrouwbaar? Neemt u dan eens een kijkje bij ons pakkettenoverzicht. U kunt bij Postadrescenter.nl al een vestigingsadres huren voor slechts omgerekend 29 euro exclusief btw per maand (jaarpakket). Als u kiest voor een kwartaalpakket, halfjaarpakket of een jaarpakket sturen wij uw post maandelijks digitaal naar u door. U hoeft de post dus niet periodiek bij ons op te halen. Het is ook mogelijk om een fysieke werkplek bij ons te huren. U krijgt dan de beschikking over een flexibele werkplek met een goede draadloze internetverbinding op één van onze kantoren in Nederland. Een goedkoop vestigingsadres is bij ons al binnen 24 uur geregeld.

Vestigingsadres huren goedkoop: voor wie?

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor een vestigingsadres. Zo zijn er veel zzp’ers en andere ondernemers met een bedrijf aan huis die uit privacyoverwegingen kiezen voor een vestigingsadres. U bent namelijk verplicht om een vestigingsadres op te geven in het openbare handelsregister. Met een vestigingsadres van Postadrescenter.nl voldoet u aan deze eis zonder dat uw privégegevens op straat komen te liggen. Een vestigingsadres kan ook een goede oplossing zijn wanneer u veel in het buitenland verblijft, maar toch een postadres in Nederland aan wilt houden. Veel zzp’ers kiezen ook voor een postadres omdat dit een professionele indruk geeft. U kunt bij ons alleen als zakelijke klant een vestigingsadres aanvragen, wij verhuren niet aan particulieren.

Hoe werkt een vestigingsadres huren goedkoop?

Het is heel eenvoudig om bij ons een vestigingsadres te regelen. U kunt simpelweg een aanvraag doen via het aanvraagformulier. U verstrekt ons uw legitimatie en betaalt de eerste factuur waarna u de definitieve huurovereenkomst ontvangt. Wij verzamelen uw post en scannen deze in. U ontvangt uw post maandelijks via de e-mail. Het is mogelijk om reclamepost direct voor u weg te gooien zodat u deze niet ontvangt. Pakketpost en aangetekende poststukken kunt u niet op uw vestigingsadres ontvangen. Wilt u een vestigingsadres huren, goedkoop en betrouwbaar? Dan verwijzen we u graag naar ons pakkettenoverzicht.  

 

Aanvraagformulier