085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Vestigingsadres huren

Een vestigingsadres huren voor een bedrijf is een uitstekende optie wanneer u geen ander adres kunt of wilt gebruiken. Zo zijn er bijvoorbeeld veel startend ondernemers, ZZP’ers, die hun bedrijf starten vanuit de eigen woning. Vaak is het niet prettig wanneer het woonadres wordt getoond op de zakelijke website en op de website van de Kamer van Koophandel. Een vestigingsadres huren is een goed alternatief. U kunt uw bedrijf bij de KvK registreren met dit vestigingsadres, waardoor uw woonadres afgeschermd blijft. Uiteraard is het huren van een vestigingsadres in meerdere situaties ideaal, bijvoorbeeld als tijdelijk adres bij een zakelijke verhuizing. Ook als u een besloten vennootschap of vennootschap onder firma heeft bent u bij ons aan het juiste adres. 

Bekijk hier de pagina met pakketten. Al vanaf 29 euro per maand kunt u bij ons terecht.

Een vestigingsadres huren inclusief fysieke werkplek

Gaat u zich nog inschrijven bij de Kamer van Koophandel? Dan heeft u niet alleen een zakelijk adres nodig, maar het betreffende adres dient ook gekoppeld te zijn aan een fysieke werkplek. Komt u een vestigingsadres huren bij Postadrescenter.nl? Dan is dit geen enkel probleem. Bij ons zijn namelijk niet alleen zakelijke adressen te huur, maar wij verhuren ook flexplekken. Deze werkplekken zijn voorzien van een bureau en internetaansluiting, waardoor deze uitstekend geschikt zijn als fysieke werkplek. Het gaat bij ons dan ook niet altijd uitsluitend om een vestigingsadres. Het is mogelijk om een echt virtueel kantoor te realiseren. Wilt u een vestigingsadres huren, inclusief of exclusief werkplek? Dan regelen wij dit binnen 24 uur.

U huurt bij ons een professioneel zakelijk adres

Een zakelijk adres is niet alleen maar een stukje informatie. Het is vaak ook een visitekaartje, zeker in deze tijd, waarin mensen adressen snel opzoeken via Google Maps. Komt u bij ons een vestigingsadres huren? Dan bent u ervan verzekerd dat het vestigingsadres is gekoppeld aan een professioneel bedrijfspand met een uitstekende bereikbaarheid. Zo is er voldoende parkeergelegenheid, is er een bushalte om de hoek en het centraal station op loopafstand. Huur direct een vestigingsadres door u aan te melden via het online aanmeldformulier of via info@postadrescenter.nl. Wilt u eerst meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

 

Aanvraagformulier