085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Vestigingsadres KvK

Zakelijk vestiging- en postadres vanaf € 24,95 - per maand

Bekijk hier onze pakketten en maak uw keuze

Wilt u zich inschrijven bij de Kamer van Koophandel, maar heeft uw onderneming geen – of nóg geen – adres? Of heeft u een bedrijf aan huis, maar wilt u uw privégegevens liever niet gebruiken voor zakelijke doeleinden? Dan kunt u bij Postadrescenter.nl eenvoudig een inschrijfadres en postadres voor de Kamer van Koophandel aanvragen. Vanaf het geringe bedrag van € 24,95,- heeft u al een inschrijfadres en een postadres. 

Maand-, Halfjaar- en Jaarpakket

Bij Postadrescenter.nl kunt u kiezen tussen drie pakketten: een maand-, halfjaar- en jaarpakket. Deze pakketten hebben dezelfde opties. Het verschil is dat u bij het jaarpakket om de 12 maanden een factuur ontvangt (omgerekend 24,95 euro per maand). Bij het halfjaarpakket sturen wij u iedere zes maanden een factuur en bedragen de kosten omgerekend 34,95 euro per maand. Bij het maandlpakket betaalt u omgerekend per maand 44,95 euro. 

Wanneer u een postadres bij ons afneemt, kunt u ook een werkplek huren op hetzelfde adres. Ons representatieve pand is voorzien van alle faciliteiten. Er is genoeg parkeerruimte en het station is op loopafstand. Wij helpen u graag uw bedrijfsvoering naar een hoger plan te tillen. Informeert u gerust naar wat er mogelijk is of bekijk de pagina met tarieven

Vestigingsadres KvK Aanmelden

Heeft u interesse in onze dienstverlening? U kunt zich aanmelden via het aanmeldformulier op deze pagina. Wij nemen nadat u het formulier heeft ingevuld spoedig contact met u op.

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Of bekijk de pagina met veelgestelde vragen


Waarom kiezen voor Postadrescenter.nl?

Er zijn diverse situaties te bedenken, waarin u als ondernemer zoekt naar een geschikt zakelijk vestigings- en postadres. U wilt als ondernemer misschien verschillende poststromen van elkaar gescheiden houden. U bent vaak op reis en wilt, waar u ook bent, dagelijks uw post kunnen inzien. Misschien werkt u thuis en wilt u uw woonadres niet opgeven aan zakelijke relaties, of u wilt uw bedrijf een professionele uitstraling geven. Of u wilt dat verschillende personen tegelijk de post kunnen behandelen. In al die gevallen is een postadres bij Postadrescenter een uitkomst.

Voor welke bedrijven is onze dienst geschikt?

Voor vrijwel alle rechtsvormen kunt u bij ons terecht. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Eenmanszaak
  • Vennootschap onder firma (vof)
  • Besloten Vennootschap (BV)
  • Stichting

Ook als u als ondernemer gevestigd bent in het buitenland en graag in Nederland een nevenvestiging wilt openen kunt u een beroep doen op onze dienstverlening. Ons vestigingsadres is geschikt voor de KvK.

Meer controle met een zakelijk postadres

Beschikt u over een postadres bij ons, dan nemen wij uw post voor u aan. We bieden u de mogelijkheid om uw post te openen, de inhoud in te scannen en de scans naar u te e-mailen. Ideaal wanneer u op afstand uw post wilt kunnen zien, of wanneer u in uw bedrijf met meer mensen inzage wilt hebben in de post. Daarnaast kunnen wij uw post voor u bewaren en op een later tijdstip afhandelen, of vernietigen. Altijd en overal controle over uw post.

Bonus bij een zakelijk postadres

Wanneer u bij ons een postadres afneemt, kunt u als optie ook bedrijfsruimte huren. Heeft u geen eigen bedrijfspand? Of heeft u af en toe een ruimte nodig waar u zelf niet over beschikt? Wij bieden daarvoor ruimte aan met alle nodige faciliteiten. Informeert u gerust naar de mogelijkheden die wij bieden en de bijbehorende tarieven.

 

Aanvraagformulier