085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Vestigingsadres post doorsturen

Wilt u vanaf uw virtuele vestigingsadres post doorsturen naar uw woonadres? Als u kiest voor een zakelijk inschrijfadres van Postadrescenter.nl wordt alles voor u geregeld. U kunt digitaal een virtueel kantoor bij ons huren. Het adres van dit virtuele kantoor kunt u gebruiken bij de inschrijving van uw onderneming bij de KvK. Wij zorgen ervoor dat al uw post wordt gescand en doorgestuurd naar het door u opgegeven e-mailadres. U ontvangt standaard iedere maand uw post. U heeft ook zeggenschap over welke post wij doorsturen, zo kunt u ervoor kiezen dat wij reclamepost direct voor u vernietigen.

Al vanaf 29 euro kunt u bij ons terecht!

Vanaf virtueel vestigingsadres post doorsturen

Steeds meer mensen met een bedrijf aan huis kiezen ervoor om het adres van een virtueel kantoor op te geven als vestigingsadres bij de KvK. Dat is niet zo gek, want door de openbaarheid van het handelsregister zijn uw privégegevens direct voor iedereen beschikbaar. Als u kiest voor een virtueel vestigingsadres kunt u dit probleem voorkomen. Het huren van een postadres bij Postadrescenter.nl is heel simpel. U regelt een postadres volledig online door het aanvraagformulier te verzenden. Nadat u zich heeft gelegitimeerd, de overeenkomst heeft getekend en de eerste factuur heeft voldaan, huurt u een postadres bij ons. U regelt een virtueel vestigingsadres en post doorsturen al binnen 24 uur.

Kosten virtueel vestigingsadres post doorsturen

U kunt bij ons kiezen tussen een kwartaalpakket, halfjaarpakket en een jaarpakket. Bij een halfjaarpakket brengen wij de kosten iedere zes maanden in rekening, bij het jaarpakket ontvangt u iedere twaalf maanden een factuur. Wij scannen voor u de post en sturen deze per e-mail door. Het is mogelijk om aangetekende post voor u in ontvangst te nemen. Bent u benieuwd naar de pakketten en de tarieven die wij hanteren? Neemt u dan een kijkje bij onze pakkettenpagina. 

 

 

Aanvraagformulier