085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Virtueel kantoor gratis

Een virtueel kantoor gratis aanvragen doet u makkelijk en snel via Postadrescenter.nl. Helaas bieden wij geen gratis pakket aan, maar u bent bij ons wel aan het juiste adres voor een goedkoop virtueel kantoor. U kunt bij ons diverse pakketten afsluiten. U betaalt slechts € 29,- per maand wanneer u kiest voor een jaarpakket. 

Bekijk hier de pagina met pakketten.

Daarnaast bieden wij maatwerk pakketten tegen een aantrekkelijke prijs. Deze tarieven gelden voor het huren van een postadres en zijn exclusief btw. Wilt u ook een flexplek huren? Hiervoor betaalt u € 5,- per uur, € 15,- per dagdeel of € 25,- per dag. Ook deze tarieven zijn exclusief btw. Indien u post ontvangt en u wilt deze graag fysiek ontvangen, dan is dat ook mogelijk. Wij kunnen uw post te allen tijde fysiek naar u doorsturen. 

Virtueel kantoor gratis aanmelden via ons formulier

U kunt een virtueel kantoor gratis aanvragen. Hiervoor kunt u zich via het online aanvraagformulier op deze pagina aanmelden, waarbij u een keuze maakt uit de beschikbare pakketten. Vul alle verzochte gegevens in en wij sturen u per mail een conceptovereenkomst. Hierbij vragen wij u ook om een legitimatiebewijs. U ontvangt van ons een factuur wanneer wij de ondertekende conceptovereenkomst van u hebben ontvangen. Na het ontvangen van de factuurbetaling ontvangt u van ons een definitieve overeenkomst. Meld u zich liever per mail aan? Dit kan via info@postadrescenter.nl.

Wij regelen een virtueel kantoor binnen 24 uur

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u op korte termijn gebruik wilt kunnen maken van een virtueel kantoor. Daarom hebben wij de aanmeldprocedure zo kort mogelijk gemaakt. Alles kan al binnen 24 uur voor u geregeld zijn. U kunt direct een virtueel kantoor gratis aanvragen via het aanmeldformulier of door te mailen naar info@postadrescenter.nl. De hele aanmeldprocedure is gratis. U ontvangt van ons pas een factuur na het ondertekenen van de conceptovereenkomst, met het bedrag van het door u gekozen pakket. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

Aanvraagformulier