085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Virtueel kantoor KvK inschrijving

Bent u op zoek naar een virtueel kantoor voor uw KvK inschrijving? Bij Postadrescenter.nl kunt u een postadres huren dat u kunt gebruiken als vestigingsadres bij de inschrijving van uw onderneming. Wij sturen uw post dan eenvoudig door naar uw e-mailadres. Zo weet u zeker dat uw privégegevens niet op straat komen te liggen en u niet lastig gevallen wordt door verkopers. De KvK stelt enkel als eis aan het vestigingsadres dat u opgeeft dat u er ook een fysieke werkplek heeft. Daarom is het bij ons ook mogelijk om een flexibele werkplek te huren voor een scherpe prijs per uur of per dagdeel.

Al voor 29 euro per maand heeft u een virtueel kantoor KvK inschrijving. 

Wie kiest een virtueel kantoor KvK inschrijving?

Onze postadressen zijn enkel bedoeld voor ondernemers die een virtueel kantoor willen huren, wij verhuren de postadressen niet aan particulieren. Ondernemers kiezen bijvoorbeeld voor een virtueel kantoor wanneer zij een bedrijf aan huis hebben en hun privégegevens niet aan derden beschikbaar willen stellen. Het is immers bekend dat het handelsregister van de KvK een openbaar register is. Bovendien staat een adres in een bedrijfspand professioneler dan een adres in een woonwijk waardoor zakelijke klanten u serieus zullen nemen als ondernemer. Tot slot is een postadres ook een goede oplossing voor ondernemers die (tijdelijk) in het buitenland verblijven, zodat u een vestigingsadres in Nederland aan kunt houden en toch gewoon uw post kunnen ontvangen.

Pakketten virtueel kantoor KvK inschrijving

U kunt kiezen tussen drie verschillende pakketten voor een postadres. Wij hebben pakketten waarbij u elke drie, zes of twaalf maanden betaalt. U ontvangt een zakelijk inschrijfadres en krijgt uw post op het door u opgegeven e-mailadres thuisgestuurd. U kunt ervoor kiezen om alleen relevante post te ontvangen, reclame zullen wij in dat geval niet doorsturen. Wilt u meer informatie, dan verwijzen we u graag naar onze pakkettenpagina.  

 

Aanvraagformulier