085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Virtueel kantoor

Zakelijk vestiging- en postadres vanaf € 29,- per maand

Een virtueel kantoor binnen 24 uur? Dat regelt u handig en snel via Postadrescenter.nl. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het huren van een gedegen postadres/inschrijfadres, maar u kunt bij ons tegen een bescheiden bedrag ook terecht voor een flexplek met Wifi en een bureau. Zo wordt er makkelijk en snel een virtueel kantoor gerealiseerd. Wanneer u bij ons een virtuele werkplek realiseert, dan zorgen wij ervoor dat uw post correct wordt afgehandeld. U kunt ons adres ook gebruiken als vestigingsadres bij de Kamer van Koophandel. 

Daarnaast is het postadres gekoppeld aan een mooi en professioneel zakenpand dat een uitstekende bereikbaarheid kent. U maakt altijd een vertrouwde, deskundige indruk met een virtueel kantoor via Postadrescenter.nl. Wij regelen uw zakelijke postadres binnen 24 uur na aanmelding.

Bij ons géén verborgen kosten en geen borgsom of inschrijfkosten. U kiest heel eenvoudig voor één van de onderstaande drie pakketten. 

>> Kwartaalpakket (omgerekend 49 euro per maand)
>> Halfjaarpakket (omgerekend 39 euro per maand)
>> Jaarpakket (omgerekend 29 euro per maand)

Een virtueel kantoor is in veel situaties ideaal

Een virtueel kantoor kan in diverse omstandigheden de juiste keuze zijn. Zo kiezen veel ZZP’ers voor een kantoor in virtuele vorm, zodat zij een postadres hebben dat niet overeenkomt met hun privéadres. Ook als u een V.O.F. heeft kunt u zich bij ons inschrijven. 

Maak een keuze uit onze pakketten

U heeft bij ons de keuze uit verschillende pakketten wanneer u gebruik wilt maken van een virtueel kantoor. Kies bijvoorbeeld voor een pakket voor korte periode of maak gebruik van de huurmogelijkheden voor langere tijd. Om onze dienstverlening voor iedereen passend te maken hebben wij ook maatwerk pakketten.

Wilt u snel gebruik gaan maken van een virtueel kantoor? Vul dan het aanmeldformulier op onze website in of mail naar info@postadrescenter.nl. Uiteraard kunt u altijd eerst contact met ons opnemen voor meer informatie of advies over een virtueel kantoor bij Postadrescenter.nl. Of bekijk de pagina met veelgestelde vragen

 

 

Aanvraagformulier