085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Virtueel postadres

Een virtueel postadres huurt u voordelig en snel bij Postadrescenter.nl. Wij bieden u meerdere pakketten aan voor het huren van een virtueel postadres voor korte of langere periode. Voor uw inschrijving bij de Kamer van Koophandel heeft u een zakelijk adres nodig. Voor uw privacy en voor het realiseren van een professioneel visitekaartje is het vaak niet wenselijk om het woonadres te gebruiken. Daarnaast is het ook niet altijd toegestaan om uw woonadres als zakelijk adres te gebruiken. Een virtueel postadres is dan de perfecte oplossing. U kunt bij Postadrescenter.nl niet alleen een zakelijk inschrijfadres huren, maar de huur van een flexwerkplek is bij ons ook mogelijk.

Bekijk hier de pagina met pakketten.

Een virtueel inschrijfadres biedt goede voordelen

Zowel startende als gevestigde ondernemers kiezen voor een virtueel postadres. Of u nu ZZP'er bent, een VOF of een BV heeft of een nevenvestiging in Nederland wil beginnen: u kunt bij ons omgerekend vanaf 29 euro per maand een virtueel postadres aanvragen. Hier zijn meerdere redenen voor te noemen, welke kunnen worden gekoppeld aan belangrijke voordelen van een virtueel zakelijk adres. Zo wordt het woonadres bij de KvK niet getoond wanneer u een zakelijk adres huurt bij ons. Daarnaast is het zakelijk postadres gekoppeld aan een professioneel bedrijfspand met een goede bereikbaarheid.

Met een virtueel postadres kunt u eenvoudig een extra vestiging van uw onderneming openen en kunnen buitenlandse ondernemers makkelijk een Nederlands filiaal openen. Uiteraard wordt uw post correct verzorgd door ons en heeft u altijd de mogelijkheid om te werken op één van onze flexplekken.

Wij regelen een virtueel postadres binnen een werkdag

Heeft u interesse in het afnemen van een virtueel kantoor? Wanneer u een virtueel postadres wilt aanvragen, dan kunt u zich aanmelden via het aanmeldformulier op deze pagina. Daarnaast is aanmelden ook mogelijk via de mail, info@postadrescenter.nl. Kies het gewenste pakket of ga voor een pakket op maat. Wij sturen u een conceptovereenkomst en, na het ondertekend retour ontvangen van deze overeenkomst, mailen wij u de factuur voor het pakket.

Na ontvangst van uw betaling krijgt u de definitieve overeenkomst van ons. Op deze manier zijn wij in staat om een virtueel postadres binnen 24 uur te regelen. Meld u direct aan of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies.

Bij vragen of onduidelijkheden kunt u altijd contact met ons opnemen. Of bekijk de pagina met veelgestelde vragen

 

 

Aanvraagformulier