085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Virtuele kantoorruimte

Wilt u een virtuele kantoorruimte huren zodat u uw bedrijf in kunt schrijven bij de Kamer van Koophandel? Dan bent u bij Postadrescenter.nl aan het juiste adres. Zoals u weet maakt de KvK uw gegevens online beschikbaar voor derden, dat is niet prettig wanneer u uw woonadres ook als vestigingsadres gebruikt. U kunt bij ons een postadres huren dat u kunt gebruiken als vestigingsadres bij uw inschrijving in het handelsregister. Wij sturen uw post dan maandelijks of desgewenst wekelijks via de e-mail naar u toe. Op die manier bent u verzekerd van uw privacy en weet u zeker dat uw privégegevens niet online zijn op te vragen.

Al vanaf 29 euro per maand heeft u bij ons virtuele kantoorruimte!

Waarom kiezen voor een virtuele kantoorruimte?

Er zijn diverse redenen waarom u op zoek kunt zijn naar een virtuele kantoorruimte waarvan u het adres kunt gebruiken in uw zakelijke correspondentie. Ten eerste noemden wij al de privacyoverwegingen. Daarnaast geeft het een professionele uitstraling wanneer u kunt laten zien dat uw bedrijf gevestigd is in een bedrijfspand en niet in een woonhuis. Het is ook een handige optie wanneer u in het buitenland verblijft. U heeft dan een vestigingsadres in Nederland en ontvangt uw post eenvoudigweg digitaal. Tot slot wordt er vaak van onze diensten gebruik gemaakt door professionals die graag een tweede vestiging elders in het land willen openen.

Hoe werkt het huren van een virtuele kantoorruimte?

Het huren van een virtuele kantoorruimte verloopt volledig digitaal. U maakt via een e-mail of het aanvraagformulier op onze site kenbaar dat u een postadres wilt aanvragen. U kunt bij ons kiezen tussen drie pakketten: een kwartaalpakket, een halfjaarpakket of een jaarpakket. Nadat u zich heeft geïdentificeerd, de overeenkomst heeft ondertekend en de eerste factuur heeft voldaan, bent u in het bezit van een virtueel kantoor. Wij sturen maandelijks scans van uw post door naar het door u opgegeven e-mailadres. U kunt hierbij aangeven alleen relevante post te willen ontvangen, zodat wij reclames direct vernietigen. Bent u geïnteresseerd in onze pakketten? Voor meer informatie over onze tarieven verwijzen wij u graag naar onze pakkettenpagina.

 

Aanvraagformulier