085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Wat is een postadres?

Wat is een postadres en waarom is een professioneel postadres belangrijk voor bedrijven? Een postadres is, zoals de naam het precies aangeeft, het adres waarop de fysieke post bezorgd wordt. Dit is het adres dat bijvoorbeeld door klanten wordt gebruikt voor het insturen van contracten of het toesturen van aanmeldformulieren. Voor bedrijven is het belangrijk om een professioneel postadres te hebben, vooral omdat het zakelijke adres vaak via Google Maps wordt bekeken. Een mooi bedrijfspand ziet er dan professioneler uit dan een woonadres. Daarnaast beschermt een postadres op een andere locatie uw privacy. Bij Postadrescenter.nl kunt u voordelig een postadres huren.

Bekijk hier de pagina met pakketten.

Wat is een postadres van Postadrescenter.nl precies?

Een postadres van Postadrescenter.nl is een postbus. In Nederland zijn er ongeveer 900 locaties te vinden waarop postbussen te vinden zijn. Zo zijn er postbussen voor particulieren en voor bedrijven. Wij bieden uitsluitend zakelijke postbussen aan. Uw postadres is gekoppeld aan een bedrijfspand met een mooie, professionele uitstraling. Naast het pand is een bushalte te vinden en het centraal station is op loopafstand gesitueerd. Daarnaast is er meer dan voldoende parkeergelegenheid. U kunt niet alleen bij ons terecht voor een postadres, maar u kunt bij ons ook heel voordelig flexplekken huren. Deze flexwerkplekken zijn voorzien van een bureau en een internetverbinding.

Wilt u snel een postadres regelen?

Heeft u op korte termijn al een postadres voor uw bedrijf nodig? Dan staat Postadrescenter.nl voor u klaar. Meld u direct aan via het aanmeldformulier en kies uw pakket, of mail uw aanmelding naar info@postadrescenter.nl. U ontvangt via de mail een conceptovereenkomst van ons. Na ondertekening en retourneren van deze overeenkomst krijgt u de factuur per mail. De definitieve overeenkomst wordt verzonden wanneer wij de betaling hebben ontvangen. Uw postadres kan al binnen 24 uur geregeld zijn. Wilt u meer informatie of advies over een postadres huren bij Postadrescenter.nl? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

 

Aanvraagformulier