085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Wat is een postbusadres?

Wat is een postbusadres voor bedrijven precies? Een postbusadres is een adres dat gekoppeld is aan een locatie waar postbussen worden gehuurd. Er zijn ongeveer 900 van deze locaties in ons land te vinden. Postadrescenter.nl is een locatie die postbussen verhuurd aan bedrijven. De postbusadressen zijn aan een professioneel bedrijfspand met een goede bereikbaarheid gekoppeld. U kunt dit zakelijke adres laten vermelden bij de KvK en op uw website, zodat al uw zakelijke post naar dit postbusadres wordt verzonden. Wij maken eens per maand postscans en bieden u de post zo aan. Zo wordt uw post op uw zakelijke postbusadres altijd goed geregeld.

Bekijk hier de pagina met pakketten. Al vanaf 29 euro per maand bent u bij ons klant. 

Wat is een postbusadres voor de KvK bij inschrijving?

Bij een KvK-inschrijving dient er een adres geregistreerd te worden. Heeft u (nog) geen zakelijk adres? Dan ligt het gebruik van het woonadres voor de hand. Echter, hiermee vervalt uw privacy. Daarnaast wordt een woonadres vaak als minder professioneel gezien. U kunt een postbusadres huren bij Postadrescenter.nl en dit adres gebruiken als zakelijk adres. Uw woonadres blijft dan buiten schot. Het is verplicht om een adres te registreren dat gekoppeld is aan een fysieke werkplek. Daarom is het ook mogelijk om bij ons een flexplek met een bureau en internetverbinding te huren. Ons bedrijfspand is zeer goed bereikbaar. De bushalte staat naast het pand en het centraal station is op loopafstand te vinden.

Regel uw postbusadres direct online

U kunt alles eenvoudig online regelen bij Postadrescenter.nl. U kunt zich per mail aanmelden of gebruik maken van het aanmeldformulier. Wij hebben diverse pakketten beschikbaar, zoals kwartaalpakket, hafljaarpakketten en een jaarpakket. Maatwerkpakketten zijn ook mogelijk wanneer dit beter bij u past. U kunt al binnen 24 uur over uw postbusadres beschikken. Meld u direct aan via het aanmeldformulier of info@postadrescenter.nl. Wilt u eerst meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.  

 

Aanvraagformulier