085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Wat kost een postadres?

Wat kost een postadres voor bedrijven? Het huren van een postadres kan natuurlijk op verschillende locaties. Er zijn maar liefst zo’n 900 verschillende postbuslocaties in ons land te vinden. Niet al deze postbuslocaties zijn geschikt voor ondernemingen. Elke locatie hanteert eigen tarieven en dit betekent dat de kosten van het huren van een postbus overal anders liggen. Bij Postadrescenter.nl kunt u voordelig een postadres huren voor uw onderneming. Uw zakelijke adres bij ons is aan een professioneel bedrijfspand gekoppeld. Doordat u bij ons huurt in de vorm van een pakket dat bij u past betaalt u nooit te veel voor het zakelijke adres.

Bekijk hier de pagina met pakketten.

Wat kost een postadres en / of flexwerkplek bij Postadrescenter.nl?

U kunt bij ons heel eenvoudig en voordelig een postadres huren, maar wat kost een postadres nu precies bij ons? Dit is afhankelijk van het pakket van uw keuze. Een kwartaalpakket kost € 49,- per maand en een halfjaarpakket kost € 39,- per maand. Bij een jaarpakket bedraagt het tarief omgerekend per maand € 29 ,-. Bij maatwerk pakketten worden maatwerk tarieven gehanteerd op basis van uw wensen. Wij sturen eens per maand postscans aan u door. Wilt u wekelijks postscans ontvangen? Dat is mogelijk. U kunt bij ons ook heel voordelig een flexwerkplek huren. Per uur rekenen wij hiervoor een tarief van € 5,-. Voor een dagdeel betaalt u € 15,- en voor een hele dag komen de kosten uit op € 25,-. Alle vermelde tarieven zijn exclusief btw.

Wilt u direct een postadres huren bij ons?

Wanneer u een postadres bij ons wilt huren, dan kunnen wij dit snel voor u in orde maken. U kunt al binnen 24 uur gebruik maken van uw postadres. Hiervoor meld u zich eenvoudig aan via het aanmeldformulier of via info@postadrescenter.nl. U ontvangt een conceptovereenkomst en, na ondertekening en retourneren hiervan, ontvangt u een factuur. De definitieve overeenkomst wordt u toegestuurd na het ontvangen van uw betaling. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Aanvraagformulier