085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk postadres
Regel het binnen 24 uur!

Zakelijk adres huren

Bij Postadrescenter.nl kunt u eenvoudig een zakelijk adres huren. De Kamer van Koophandel (KvK) heeft als eis dat ondernemers een fysieke werkplek moeten hebben. Deze kunnen wij u leveren vanaf omgerekend 30 euro per maand. Mocht u al een zakelijk adres hebben, dan kan het alsnog handig zijn om een extra vestiging te openen. Een zakelijk adres huren bij ons heeft diverse voordelen.

Voordelen van een zakelijk adres bij Postadrescenter.nl

U heeft bij Postadrescenter.nl de beschikking over een bureau en wifi. Deze kunt u bij ons huren tegen een bescheiden vergoeding. Onze locatie is bovendien erg gunstig. Het centraal station van Alkmaar is namelijk op loopafstand en naast het pand bevindt zich een bushalte. Ook is er voldoende parkeergelegenheid, de bereikbaarheid is zeer goed. Als u een bedrijf heeft dat gevestigd is in het buitenland kan het ook handig zijn om in Nederland een nevenvestiging te openen. Dit kan erg snel en gemakkelijk bij Postadrescenter.nl. Naast een werkplek kunt u bij ons als ondernemer ook een postadres huren. Uw post sturen wij naar u via de e-mail. Tevens kunt u het postadres gebruiken als registratieadres bij de KvK.

Tarieven

Een zakelijk adres geeft een professionele uitstraling, omdat u geen gebruik maakt van uw woonadres. Ook is het handig om een extra vestiging (elders) in Nederland te openen. Dit kan bij Postadrescenter.nl voor een bescheiden bedrag. Het huren van een werkplek kost 5 euro per uur, 15 euro per dagdeel of 25 euro per dag. Voor het huren van een postadres kunt u kiezen tussen drie pakketten. Het maandpakket kost 45 euro per maand. Het halfjaarpakket kost 35 euro per maand. U ontvangt iedere zes maanden een factuur.

Wilt u liever jaarlijks een factuur ontvangen? Kies dan voor het jaarpakket. Ook kunt u kiezen voor een pakket op maat bij meerdere inschrijvingen (neem contact met ons op voor de mogelijkheden). De eerste tien doorgestuurde postscans zijn gratis. Bij meer dan tien postscans zijn de kosten 1 euro per scan. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

 

Aanvraagformulier