085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Zakelijk adres huren

Bij Postadrescenter.nl kunt u eenvoudig een zakelijk adres huren. De Kamer van Koophandel (KvK) heeft als eis dat ondernemers een fysieke werkplek moeten hebben. Deze kunnen wij u leveren vanaf omgerekend 29 euro per maand. Mocht u al een zakelijk adres hebben, dan kan het alsnog handig zijn om een extra vestiging te openen. Een zakelijk adres huren bij ons heeft diverse voordelen.

Voordelen van een zakelijk adres bij Postadrescenter.nl

U heeft bij Postadrescenter.nl de beschikking over een bureau en wifi. Deze kunt u bij ons huren tegen een bescheiden vergoeding. Onze locaties zijn gunstig gelegen. Ook is er bij onze locaties voldoende parkeergelegenheid, de bereikbaarheid is kortom zeer goed. Als u een bedrijf heeft dat gevestigd is in het buitenland kan het ook handig zijn om in Nederland een nevenvestiging te openen. Dit kan erg snel en gemakkelijk bij Postadrescenter.nl. Naast een werkplek kunt u bij ons als ondernemer ook een postadres huren. Uw post sturen wij naar u via de e-mail. Tevens kunt u het postadres gebruiken als registratieadres bij de KvK.

Tarieven

Een zakelijk adres geeft een professionele uitstraling, omdat u geen gebruik maakt van uw woonadres. Ook is het handig om een extra vestiging (elders) in Nederland te openen. Dit kan bij Postadrescenter.nl voor een bescheiden bedrag. Het huren van een werkplek kost 5 euro per uur, 15 euro per dagdeel of 25 euro per dag. Voor het huren van een postadres kunt u kiezen tussen drie pakketten. Het kwartaalpakket, het halfjaarpakket en het jaarpakket. U ontvangt iedere zes of drie maanden een factuur. Bij het goedkoopste pakket (29 euro per maand) ontvangt u jaarlijks een factuur. 

Wilt u liever jaarlijks een factuur ontvangen? Kies dan voor het jaarpakket. Ook kunt u kiezen voor een pakket op maat bij meerdere inschrijvingen (neem contact met ons op voor de mogelijkheden). De doorgestuurde postscans zijn gratis. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

 

Aanvraagformulier