085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Zakelijk inschrijfadres Alkmaar

Via Postadrescenter.nl kunt u als ondernemer gemakkelijk een zakelijk inschrijfadres krijgen bij onze locatie in Alkmaar. Een zakelijk inschrijfadres is handig voor ondernemers. Ondernemers hebben namelijk een adres nodig om zich in te kunnen schrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Daarnaast geeft een zakelijk inschrijfadres een buitengewoon professionele uitstraling. Ook schermt u op deze manier uw woonadres af voor de KvK.

Service rondom zakelijk inschrijfadres Alkmaar

Bij Postadrescenter.nl kunt u naast dat u ons adres kunt gebruiken als vestigingsadres gebruik maken van onze postservice. Uw post wordt door ons ontvangen en  doorgestuurd naar u. Dit doen wij door middel van postscans. De post wordt gescand en per e-mail naar u doorgestuurd. Heeft u post dat u fysiek wenst te ontvangen? Dit kunnen we uiteraard doorsturen. Naast onze postadres service bieden wij ook werkplekken aan.

U heeft uw eigen bureau en toegang tot Wifi in ons pand in Alkmaar. Onze locatie is erg gunstig. Het centraal station van Alkmaar is op loopafstand en naast het pand van Postadrescenter.nl bevindt zich een bushalte. Ook is er voldoende parkeergelegenheid, de bereikbaarheid is kortom zeer goed.

Pakketten en tarieven

Postadrescenter.nl heeft verschillende soorten pakketten. Een optie is het kwartaalpakket voor omgerekend 49 euro per maand. U kunt ook kiezen voor het halfjaarpakket voor slechts 39 euro per maand. Bij dit pakket ontvangt u iedere zes maanden een factuur van ons. Liever jaarlijks een factuur ontvangen? Kies dan voor het jaarpakket en betaal omgerekend slechts 29 euro per maand

Tot slot kunt u kiezen voor een pakket op maat bij meerdere inschrijvingen (neem contact met ons op voor de mogelijkheden). De kosten voor het huren van een werkplek zijn 5 euro per uur, 15 euro per dagdeel of 25 euro per dag. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder.

 

Aanvraagformulier