085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Zakelijk inschrijfadres

Een zakelijk inschrijfadres is handig voor alle ondernemers. Ondernemers hebben een adres nodig om zich in te kunnen schrijven bij de Kamer van Koophandel (KvK). Via Postadrescenter.nl.nl kunt u als ondernemer snel en eenvoudig een zakelijk inschrijfadres krijgen.

Een zakelijk inschrijfadres heeft u bij ons al voor 24,95 euro per maand. Meer informatie over onze pakketten vindt u hier. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag.

>> Maandpakket (omgerekend 44,95 euro per maand)
>> Halfjaarpakket (omgerekend 39,95 euro per maand)
>> Jaarpakket (omgerekend 24,95 euro per maand)

Een zakelijk inschrijfadres is noodzakelijk

Voor u als ondernemer is het noodzakelijk om een zakelijk inschrijfadres te hebben. Dit omdat u op deze manier uw privé adres kan afschermen bij de KvK. Ook geeft een zakelijk inschrijfadres een professionele uitstraling, omdat u geen gebruik maakt van uw woonadres. Bij Postadrescenter.nl kunt u gebruik maken van onze postadres service. Wij ontvangen uw post en sturen deze maandelijks naar u door. Dit doen we door middel van postscans. De post wordt gescand en per e-mail naar u verstuurd. Zo heeft u uw post digitaal. Dit is een stuk overzichtelijker en het kost u minder tijd om uw post te lezen en te archiveren.

Inschrijven bij Postadrescenter.nl

Het is alleen mogelijk om u als bedrijf aan te melden voor een zakelijk inschrijfadres bij Postadrescenter.nl, het is dus niet mogelijk voor particulieren. Het opzetten van een zakelijk inschrijfadres is erg gemakkelijk en kan op werkdagen binnen 24 uur worden geregeld.

Het aanmeldproces werkt als volgt: vul allereerst het aanmeldformulier in op onze website (indien gewenst mag u ook via e-mail een aanmelding doen). Geef aan welk pakket u wil (maandpakket, halfjaarpakket of jaarpakket) en vul de overige gegevens in (bedrijfsnaam, e-mail, adresgegevens enz.). Hierna sturen wij per e-mail een reactie. We sturen een conceptovereenkomst en vragen u zich te identificeren (doorsturen van legitimatie en bewijs van inschrijving). Nadat de conceptovereenkomst is getekend, sturen we u een factuur. Na het voldoen van de factuur volgt de definitieve overeenkomst.

 

Aanvraagformulier