085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk postadres
Regel het binnen 24 uur!

Zakelijk vestigingsadres huren

Bij Postadrescenter.nl kunt u eenvoudig een zakelijk vestigingsadres huren. De Kamer van Koophandel heeft als eis dat ondernemers daadwerkelijk een fysieke werkplek hebben. Bij ons kunt u een flexplek huren met diverse voordelen. Ook bieden wij een postadres service aan. Wij ontvangen uw post en scannen deze. Vervolgens sturen wij dit door naar u via de e-mail. Ons postadres mag u ook opgeven als registratieadres bij de Kamer van Koophandel.

Voordelen van een zakelijk vestigingsadres bij Postadrescenter.nl

Voor een bescheiden vergoeding heeft u bij Postadrescenter.nl de beschikking over een bureau en wifi. De locatie is erg goed bereikbaar. Het centraal station van Alkmaar is namelijk op loopafstand en naast het pand van Postadrescenter.nl bevindt zich een bushalte. Mocht u al een zakelijk vestigingsadres elders in Nederland huren, dan kan het alsnog voordelig zijn om een zakelijk vestigingsadres te huren bij Postadrescenter.nl.

Ook als u een bedrijf heeft gevestigd in het buitenland kan het handig zijn om in Nederland een vestiging te openen bij ons. Dit kan erg snel en gemakkelijk worden geregeld bij Postadrescenter.nl. Aanmelden kan eenvoudig via het aanvraagformulier op deze pagina.

Verschillende pakketten

Postadrescenter.nl heeft verschillende soorten pakketten. U kunt kiezen voor het Maandpakket voor 45 euro per maand. Voor het Halfjaarpakket betaalt u omgerekend per maand slechts 35 euro per maand. U ontvangt iedere zes maanden een factuur van ons. Indien u liever jaarlijks wenst te betalen kunt u kiezen voor het Jaarpakket. De kosten bedragen in dit geval omgerekend 30 euro per maand. Tot slot kunt u kiezen voor een pakket op maat bij meerdere inschrijvingen.

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 085 130 75 27 of stuur een e-mail naar info@postadrescenter.nl

 

Aanvraagformulier