085 130 75 27 info@postadrescenter.nl

Een zakelijk vestigingsadres
Regel het binnen 24 uur!

Zakelijk vestigingsadres huren

Bij Postadrescenter.nl kunt u eenvoudig een zakelijk vestigingsadres huren. De Kamer van Koophandel heeft als eis dat ondernemers daadwerkelijk een fysieke werkplek hebben. Bij ons kunt u een flexplek huren met diverse voordelen. Ook bieden wij een postadres service aan. Wij ontvangen uw post en scannen deze. Vervolgens sturen wij dit door naar u via de e-mail. Het inschrijfadres mag u ook opgeven als registratieadres bij de Kamer van Koophandel.

Wij accepteren alleen eenmanszaken en vennootschappen onder firma's (VOF's). Indien uw bedrijf een andere rechtsvorm heeft kunt u helaas niet bij ons terecht. 

Voordelen van een zakelijk vestigingsadres bij Postadrescenter.nl

Voor een bescheiden vergoeding heeft u bij Postadrescenter.nl de beschikking over een bureau en wifi. Onze locaties zijn goed bereikbaar. Mocht u al een zakelijk vestigingsadres elders in Nederland huren, dan kan het alsnog voordelig zijn om een zakelijk vestigingsadres te huren bij Postadrescenter.nl.

Ook als u een bedrijf heeft gevestigd in het buitenland kan het handig zijn om in Nederland een vestiging te openen bij ons. Dit kan erg snel en gemakkelijk worden geregeld bij Postadrescenter.nl. Aanmelden kan eenvoudig via het aanvraagformulier op deze pagina.

Verschillende pakketten

Postadrescenter.nl heeft verschillende soorten pakketten:

  • Kwartaalpakket
    • Bij het kwartaalpakket ontvangt u iedere drie maanden een factuur. U betaalt omgerekend 49 euro per maand.
  • Halfjaarpakket
    • Bij het halfjaarpakket betaalt u omgerekend per maand slechts 39 euro per maand. U ontvangt iedere zes maanden een factuur van ons.
  • Jaarpakket
    • Indien u liever jaarlijks wenst te betalen kunt u kiezen voor het jaarpakket. De kosten bedragen in dit geval omgerekend 29 euro per maand. 

Heeft u vragen over onze dienstverlening? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. Dat kan door te bellen naar 085 130 75 27 of stuur een e-mail naar info@postadrescenter.nl

 

Aanvraagformulier